Thursday, 6 October 2016

MCQ of Editorial Vocab


 1)Cartel
a)Disunion
b)Separation
c)Conglomerate
d)Dissolution

2)Staunch
a)Unsecure
b)Unfixed
c)Stalwart
d)Moving


3)Consensus
a)General Agreement
b)Refuse
c)Opposition
d)Discord


4)Disparate
a)Alike
b)Different
c)Same
d)Agreeing


5)Albeit
a)Diffuse
b)Acknowledge
c)Although
d)Disregard


6)Desperate
a)Hopeless
b)Afraid
c)Calm
d)Mild


7)Resilient
a)Rigid
b)Hard
c)Flexible
d)Weak


8)Acreage
a)Sea
b)Land
c)Sky
d)Fire


9)Tacitly
a)Audibly
b)Silent
c)Noise
d)Publicly


10)Exempting
a)Absolved
b)Hinder
c)Non-exempt
d)Accountable

Answers
1)c
2)c
3)a
4)b
5)c
6)a
7)c
8)b
9)b
10)a



No comments:

Post a comment